Mesin pembeku dada 256L

Katrangan singkat:

• Rodha sing gampang digulung

• kranjang panyimpenan

• Desain kunci lawang

• Kompresor Efisiensi Tinggi

• Interior aluminium


Detail Produk

Tag Produk

Freezer dada AMLIFRICASA duwe akeh ruangan kanggo nyimpen kabeh panganan beku favorit! Freezer putih sing resik dirancang nganggo kranjang kawat sing bisa dipindhah supaya gampang ngurutake barang sing beku lan digunakake kanggo item sing umume digunakake. Kompresor efisiensi tinggi luwih hemat energi lan awet, kanthi voltase lan desain cuaca sing jembar sing mbisakake operasi lancar sanajan ing kahanan sing ora stabil lan panggunaan aman sanajan cuaca panas lan adhem. Bisa adaptasi banget.

tu (5)

Kompresor Efisiensi Tinggi

Mesin pembeku dada nggunakake kompresor efisiensi tinggi lan pendingin R600a, sing nduweni ciri kapasitas pendinginan gedhe, efisiensi tinggi, stabilitas kuwat, swara sithik lan konsumsi daya sithik. Umur layanan dawa lan kualitas dijamin. Iki dadi adhem panganan kanthi cepet ing level energi sing luwih murah.

Kranjang panyimpenan sing bisa dicopot

Saben mesin pembeku kasedhiya karo kranjang panyimpenan sing gampang diluncurake supaya gampang digunakake, nyimpen barang sing luwih cilik sing wis siyap digunakake lan ngalangi supaya ora diremehake barang liyane.

tu (2)
tu (3)

Interior aluminium

Kulkas kanthi segel interior aluminium iku apik, bisa nambah efek pendinginan. Ngunci ing hawa adhem nyegah panganan saka leleh sanajan daya listrik sedela. Lan kuwat, sehat, aman, gampang diresiki lan liya-liyane.

Kontrol mekanik

Sampeyan bisa ngerti kahanan beku internal beku dada liwat lampu indikator. Kontrol suhu mekanik ngidini gampang nyetel suhu supaya bisa nahan barang sing beku. Kontrol suhu mekanik gampang dioperasikake lan luwih awet.

tu (4)
tu (6)

Kapasitas gedhe

Freezer jero duwe akeh ruangan kanggo nyimpen omben-omben, woh-wohan, daging lan panganan seger liyane sing disenengi. Desain eksterior sing sederhana lan apik, bisa dadi dekorasi omah utawa apartemen sing apik.

Parameter dhasar:

Model

 

BD-250A

Pasokan Daya

V / Hz

220-240V / 50Hz

Kapasitas Freezer Net

L

256

Kapasitas Pembekuan

kg / 24h

19

Kulkas

R600a

Lampu interior LED

Pilihan

Lawang kaca

Pilihan

Kondensor eksternal

Pilihan

Caster

Pilihan

Dimensi Bersih (W * D * H)

mm

950 * 604 * 845

Ukuran Kemasan (W * D * H)

mm

982 * 660 * 880


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita