32 Inch HD Smart TV

Katrangan singkat:

• Layar Lengkap

• Gambar HD

• Antarmuka sing sugih

• Cocog kanggo skenario multi

• Kontrol sing gampang


Detail Produk

Tag Produk

AMLIFRICASA HD Android Smart TV nyedhiyakake kualitas gambar lan swara sing sampurna. Televisi digawe kanggo mbesuk kanthi panel LED premium lan pemroses premium kanggo grafis lan daya. Desain bingkai desain modern tipis, paduan tahan lama lan perawatan blasting pasir. TV cerdas cocog kanggo kabeh kabutuhan, kalebu streaming, kabel, game, lan TV over-the-air. Rasakake kabeh momen penting ing olahraga, film, lan game kanthi cepet.

Layar Lengkap

Nganggo teknologi tanpa kerangka, teknologi semat sing rata, lan ekstensi sesanti sing tanpa wates, break belenggu TV tradisional, supaya TV katon luwih tipis lan modis, sanajan ing papan cilik uga bisa duwe pengalaman sesanti sing khas.

AMLIFRICASA HD Smart Full Screen TV

Pengeras suara stereo

Speaker stereo bisa dibandhingake karo akustik independen, kanthi treble sing jelas, mid-range lan bass sing jero, nyelehake sampeyan ing lingkungan sekitar, nggawa pesta pendengaran sing alus lan jelas, supaya sampeyan bisa ngrungokake kabeh rincian irama lan mudhun.

32 Inch HD Smart TV

Cocog kanggo skenario multi

TV iki bisa nyuda radiasi cahya biru, entuk kebebasan nonton film. Cocog kanggo kamar tamu lan kamar turu. Ukurane cilik, ora bisa njupuk papan, manawa dipasang ing pangkal utawa dipasang ing tembok, bisa diadaptasi kanthi apik ing saben papan.

AMLIFRICASA HD Smart Full Screen TV 32 In-2

Kontrol gampang

Nggawe navigasi dadi luwih gampang lan gampang tinimbang tombol ing remot TV tradisional. Sampeyan ora butuh tombol. Sampeyan bisa ngontrol TV langsung liwat aplikasi telpon lan swara.

32″ HD Smart Full Screen TV-3

Tampilan HD

Definisi sing dhuwur menehi visi sing luwih landhep, resolusi detail sing apik, warna lan kontras, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh kanthi rinci sing apik tenan.

AMLIFRICASA HD Smart Full Screen TV-2

Antarmuka sing sugih

Dhukungan fungsi play multimedia, HDIM, USB, antarmuka input audio lan play Blu-ray. Temokake kabutuhan saben dinane, nikmati wektu intim karo kulawarga, duwe antarmuka liyane, lan seneng-seneng, nggawe TV dadi pusat hiburan.

TU (13)

Parameter dhasar:

Model

 

A32M01

Pasokan Daya

V / Hz

220-240V / 50Hz

Resolusi

 

720P (1280 * 720)

Jinis Lampu Latar

 

Diode pemancar cahya

Bobot Bersih

kg

3.6

Bobot Bruto

kg

5.23

Ukuran Paket (W * H * D)

mm

785 * 505 * 125


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita