50 * 50cm 4 kompor Gas kompor gas

Katrangan singkat:

Nomer MODEL: F5050A01

• oven konveksi

• Panel Kontrol

• Piranti aman kegagalan kobongan

• Kinerja burner

• Kompartemen panyimpenan

• lawang kaca pindho lapis


Detail Produk

Tag Produk

Kompor independen AMLIFRICASA minangka desain gaya profesional ing seri baja tahan karat. Rentang bahan bakar dobel nggunakake gas alam kanggo bahan bakar kompor, lan listrik kanggo energi oven, menehi kalorone bisa dadi siji. Piring kaca tempered ireng, kanthi desain modern kompak, butuh papan minimalake ing sangisore meja. Nyedhiyakake pilihan sing apik kanggo tampilan dapur sing apik. Rasakake wayah masak sampeyan.

Oven Konveksi

Dirancang kanggo masak panganan kanthi luwih rata kanthi kurang wektu lan suhu sing luwih murah tinimbang ing a open standar. Oven duwe 8 fungsi: Tradisional Panggang, Brove Konveksi, Broil Dhuwur, Broil Cilik, Pizza, Defrost lan Preheat.

50cm Gas Freestanding Stove-2
freestanding3

Panel Kontrol

Desain tombol kontrol ergonomis, timer lan suhu internal. Kanthi mung siji tangan, sampeyan bisa nggawe masak sing sampurna lan tepat.

Piranti keamanan gagal geni

Kanggo katenangan ati sing luwih apik, piranti safety kegagalan nyalahe mati gas yen nyala api sengaja dipateni nalika masak.

50cm Gas Freestanding Stove-4
Performance burner

Kinerja Burner

Katon profesional lan stabilitas maksimum. Mesin pembakar gas kinerja tinggi sing ngidini sampeyan masak saka geni sing dhuwur kanggo nggodhok, nggoreng utawa searing nganti garing kanggo saos sing paling alus. Sampeyan bakal nemu panas banget lan apik tenan asil saben wektu.

Lawang kaca pindho lapis

Oven diisolasi dening lawang kaca pindho sing kurang, nggawa suhu ing oven luwih saka 200 derajat C, lan njaba oven pancen ora sensitif

freestanding5
50cm Gas Freestanding Stove-7

Kompartemen panyimpenan

Nyimpen barang sadurunge utawa sawise masak nganggo kompartemen panyimpenan ngisor.

Model F5050A01
Dimensi Bersih (W * D * H) 500 * 500 * 800mm
Ukuran Paket (W * D * H) 505 * 580 * 860mm
Fitur standar Fitur opsional
Awak kaca stainless steel
  • Awak ireng / Putih
4 kompor gas
  • Burnercap kuningan
Pengapian listrik (Auto) + Turnspit + Lampu oven
  • Termostat kanggo oven gas
Siji tombol kanggo oven gas 55L lan panggangan gas
  • Oven listrik kanthi 5 fungsi
Lapisan kaca empuk kaping pindho
  • Piranti keamanan gagal geni
Tutup ndhuwur kaca tempered sing bisa dicopot
  • Dhukungan panci wesi
Dhukungan Pan Wesi Enamel  
Sikil sing bisa diatur  
Burnercap Wesi  
Kompartemen sing luwih anget ing ngisor  
Grid listrik, Tray Enamel, nampan pamimpin semangat Enamel          

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita