698L Ora Ana Frost Sisih Kulkas

Katrangan singkat:

• Sistem sirkulasi pendinginan kembar

• Alarm tundha mbukak lawang

• Kompresor Efisiensi Tinggi

• Pelestarian asor

• Papan panyimpenan gedhe


Detail Produk

Tag Produk

Kulkas AMLIFRICASA Sisih kulkas nggunakake teknologi pendingin udara tanpa frost, tanpa nggunakake defrosting buatan. Pendinginan sing nyawiji ndadekake suhu kulkas luwih stabil, nyedhiyakake pembekuan sing luwih apik. Kabeh nutrisi lan vitamin ing kabeh produk tetep utuh.

Sistem sirkulasi pendinginan kembar

Pisahake evaporator ing area beku lan kulkas. Sistem sirkulasi pendinginan 360 ° nggawe suhu kanggo kabeh bagean rata lan stabil, kacepetan pendinginan luwih cepet lan reaksi oksidasi luwih alon. Panganan bisa tetep seger maneh.

Side by Side Refrigerator - 689L-1
bingx

Alarm tundha mbukak lawang

sampeyan bakal ngelingake yen sampeyan mbukak lawang luwih saka 1 menit.

Papan panyimpenan gedhe

Papan panyimpenan super gedhe bisa nahan saben kulawarga panganan favorit anggota, saka woh-wohan, sayuran, ombenan kanggo daging lan panganan laut, dadi blanja bisa nyimpen panganan seminggu.

Side by Side Refrigerator - 689L-3
TU1

Estetika omah minimalis

Kulkas nggunakake garis cairan lan tahan karat sing elegan baja rampung kanggo nggawe gaya sing luar biasa sing njangkepi pawon wae

Desain gratis Frost

Teknologi pendingin udara tanpa frost nggawe hawa adhem rata-rata ing kulkas, nggawe suhu kulkas luwih stabil, nyegah pembentukan kristal es, lan menehi efek pembekuan sing luwih apik. Tindakake produk sampeyan tetep suwe

TU2

Parameter dhasar:

Struktur kothak Sisihan Total Volume (L) 698
Bobot (kg)   Ukuran produk (mm)  
Werna Perak Tegangan / frekuensi (V / Hz) 220V / 50HZ
Kulkas R600a Jinis Defrost Defrost Otomatis
Mode kulkas Pendinginan langsung Rak kaca iya

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita