8KG Mesin Cuci Paling Ndhuwur

Katrangan singkat:

• Motor bermutu

• wektu tundha Smart

• Macem-macem prosedur ngumbah

• Reresik dhiri

• Mateni memori


Detail Produk

Tag Produk

Mesin cuci AMLIFRICASA supaya sampeyan ora kuwatir ngumbah! Desain hemat gaya, ngirit ruangan nalika nyukupi kebutuhan umbah-umbah saben dina, sampurna kanggo apartemen lan asrama. Motor awet berkualitas tinggi nyedhiyakake tenaga stabil nalika ngirit energi, macem-macem prosedur ngumbah, bathtub stainless steel berkapasitas tinggi, tampilan LED, lan kemampuan muat maneh.

Load2

Motor bermutu

Motor konversi frekuensi drive langsung ngontrol operasi tong minyak batin kanthi tliti, nggawa pengalaman ngumbah sing resik lan alus, nyuda swara saka sumber, tenaga sing kuat dadi mesin.

Reresik diri ember

Banyu kanthi kecepatan dhuwur lan tekanan dhuwur nyukur tembok ing njero lan njaba ember kanggo mbusak rereged sing disimpen lan nggawe lingkungan ngumbah sing luwih resik lan sehat. Aja kontaminasi sekunder saka sandhangan.

Load1
Load3

Maneka cara ngumbah

Pangguna bisa milih cara ngumbah sing beda-beda miturut jinis sandhangan lan syarat ngumbah. Pilihan: ngumbah biasa, ngumbah ringan, ngumbah cepet, ngeringake udara, ngumbah lingkungan, mencelup, lan ngresiki mandhi. Panel tampilan digital LED sing gampang, gampang ngrampungake masalah umbah-umbah.

Tundha cerdas

Pangguna bisa nyetel wektu tundha wiwitan dadi 1 jam nganti 24 jam. Yen instalasi wis rampung, mesin bakal diwiwiti nggunakake program persiyapan. Gunakake wektu kanthi becik.

Load4
Load5

Mateni memori

Yen ana kegagalan listrik, mesin kasebut ngelingi bagean endi siklus kasebut lan nerusake siklus nalika listrik urip maneh.

Kapasitas gedhe

Cuci klambi kulawarga sekaligus. Multiple coat, sprei lan quilts bisa dicuci kanthi bebarengan, sing bisa nyukupi kabutuhane kulawarga. Siji reresik mesin ngirit banyu, listrik lan wektu.

8KG Top loading Washing Machine

Spesifikasi

Model

 

XQB80-400A

Pasokan Daya

V / Hz

220-240V / 50Hz

Kapasitas Ngumbah

kg

8

Tenaga Cuci

W

400

Bobot Bersih

kg

24

Dimensi Bersih (W * D * H)

mm

530 * 550 * 927


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita