Babagan Kita

Sapa Kita

Wiwit didegake, AMLIFRI CASA wis ngetutake tren industri lan wis penting banget karo permintaan potensial ing pasar Afrika. Liwat upaya terus, AMLIFRI CASA wis njelajah pasar Afrika kanthi jero lan nglumpukake pengalaman sing apik.

Ngandelake industri manufaktur China sing kuat lan sistem pendhukung rantai pasokan sing wis diwasa, AMLIFRI CASA utamane melu peralatan rumah tangga, badan lini perakitan, peralatan uji coba lan instrumen lan aparat.

Adhedhasar kutha finansial global Hong Kong, mupangat kanggo tuku lan kaluwihan R&D Zona Ekonomi Delta Sungai Guangdong Mutiara, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake peralatan rumah tangga sing efektif kanggo pelanggan Afrika.

Salah sawijining DIREKTOR dodolan sing makarya ing perusahaan kondhang, yaiku no.1, pimpinan perusahaan Mesin & Peralatan ing pasar China, luwih saka 10 taun pengalaman industri.

Bisnis utama kita adhedhasar China kanggo nyedhiyakake panjaluk stasiun one-stop kanggo kabeh wong ing Afrika. Khusus ing pasar Afrika Selatan lan Algeria lan Mesir. Kalebu kabeh produk lan garis perakitan lan desain lan cetakan Mesin lan Peralatan lan tata letak.

Adhedhasar saluran sing kuwat lan industri sing akrab, apa maneh, babagan hubungan lan koneksi supplier, perusahaan kita akeh berkembang sajrone taun kepungkur. Lan wis akeh kasus sing sukses, kayata garis AC / Kulkas / Majelis Freezer, jalur produksi Koil / Tubing, Mesin Foaming / press, Fin / Metal mati lsp, sing kabeh bisa ditemokake ing situs web.

Lan layanan kita, sing diwiwiti saka desain Tata Letak, lan tawaran mesin, lan nggawe garis lan kabeh sing digabungake banjur dites sadurunge mlaku.
Biasane, kita ngirim teknisi lan insinyur menyang pangkalan pelanggan, pabrik kerja kanggo layanan 3-5 taun sajrone nggarap Visa. Latihan karyawan lokal kanggo operasi lan perawatan, yen ana kesalahan lan bantuan kanggo debugging & inspeksi lan mbuktekake jaminan kita.

Kantor Pusat: Hong Kong, China

Amlifricasa Industrial Co., Ltd.

Pusat Sourcing & Marketing: Dongguan, Guangdong

Dongguan Amlifricasa Trading Co., Ltd.

Pusat Riset & Pengembangan: Foshan, Guangdong

Guangdong Amlifricasa Home Appliances Science & Technology Co., Ltd.

Posisi Pasar:

Pasar Afrika