Kauntungan

KEKUATAN CASA AMLIFRI

  • Nyedhiyakake cara pambayaran sing luwih fleksibel kanggo ngatasi tekanan dana para pelanggan lan nyedhiyakake finansial karo para pelanggan.
    Cara Pembayaran sing Fleksibel
  • Nggawe hubungan koperasi jangka panjang sing stabil karo pabrikan terkenal top5 ing industri kasebut kanggo nyedhiyakake layanan mandhuwur kanggo para pelanggan.
    Kerja Sama Stabil
  • Kita duwe tim bisnis perdagangan manca profesional, nindakake perdagangan peralatan omah ing Afrika meh sepuluh taun, kenal karo hukum impor lan ekspor lan peraturan negara-negara Afrika lan panjaluk ing pasar Afrika.
    Kemampuan Profesional
  • Mbantu pelanggan tuku macem-macem jinis peralatan ing omah kanthi jumlah sithik, kayata AC, kulkas, mesin pembeku, mesin cuci, pengering pakaian, televisi lan oven gas, lsp. Kanthi wektu pengiriman luwih cepet.
    Jinis Produk Multiple
  • Ana sistem rantai pasokan sing diwasa, nggabungake pirang-pirang pesenan, supaya pelanggan bisa entuk rega sing kompetitif tinimbang pabrik biasa.
    Rega Kompetitif Liyane
  • Nggabungake sumber daya lan kumpulake panjaluk pelanggan kanggo mbentuk upaya bebarengan. Nggabungake sumber daya lan kumpulake panjaluk pelanggan kanggo mbentuk upaya bebarengan.
    Integrasi & Nuduhake Sumber Daya