Budaya

Budaya Kita

Produk minangka tenaga utama perusahaan, dadi mung produk sing paling apik. Layanan minangka kertu bisnis, mula kita mung nyedhiyakake layanan sing paling apik. Sasaran minangka dinamika perusahaan, dadi kita mung bakal nggawe rencana sing paling apik.

Mesthekake kualitase, Nyedhiyakake sikap, njupuk tindakan, Gawe masa depan sing luwih apik bebarengan!

concept

3 Paling Apik & 3 Paling Apik

kanggo entuk kapercayan pelanggan & kanggo nggawe Gambar perusahaan

• Kinerja biaya paling apik

• Jaminan kualitas paling apik

• Pengalaman panggunaan paling apik

• Standar paling dhuwur

• Sikap paling apik

• Layanan paling apik

value

Terjangkau & nyenengake & nyebar

Kanggo ngrebut pasar kanthi kualitas, kanggo mbuktekake kapabilitas kanthi pakurmatan, ngembangake pasar Afrika kanthi aktif, lan nglumpukake pengalaman kanthi terus-terusan, kanggo nyedhiyakake saben konsumen Afrika kanthi produk lan layanan sing larang, nyenengake, nyebar.

culture vision2

Pangenalan

• Mlaku ing ngarep Times
• Sesuai karo tren Times
• Misi misi sosial
• Nggawe upaya kanggo nuduhake poin sing sumunar saka merek kanggo nggayuh kasetyan pelanggan