Klompok

GROUP img

Kantor Pusat lan Pusat Keuangan: AMLIFRICASA INDUSTRIAL CO., LTD ing Hongkong, China.

Hong Kong minangka pusat finansial, perdagangan, pusat pengiriman internasional lan pusat inovasi lan teknologi internasional. Kantor pusat perusahaan ing Hong Kong ora duwe kontrol devisa, arus modal gratis lan kredit dhuwur, sing bisa digunakake kanggo mbukak akun lan nampa lan nampa dana internasional ing saindenging jagad. Pelanggan ora prelu kuatir babagan pengiriman uang.

Pusat Sourcing & Marketing: DONGGUAN AMLIFRICASA TRADING CO., LTD ing Dongguan, Guangdong.

Dongguan dununge ana ing Delta Kali Mutiara ing China. Kanthi kaunggulan geografis lan sumber daya pabrik sing akeh, hubungan koperasi jangka panjang sing stabil karo pabrikan terkenal top5 ing industri iki kanggo nyedhiyakake layanan mandhuwur kanggo para pelanggan. Tim penjualan profesional sing kenal karo hukum impor lan peraturan negara-negara Afrika lan panjaluk konsumen, kanggo nyedhiyakake produk sing pas kanggo pasar.

Pusat Riset & Pangembangan: GUANGDONG AMLIFRICASA HOME APLIKASI ILMU & TEKNOLOGI CO., LTD ing Foshan, Guangdong.

Pusat R&D tanggung jawab kanggo ngatur lan nindakake pertukaran akademik, informasi lan teknis ing omah lan luar negeri, nganakake riset mendalam babagan teknologi anyar, peralatan anyar, proses anyar lan pengalaman anyar, lan kanthi aktif mromosikake ing jajaran perusahaan.

Pabrik produksi: ing Afrika Kidul

Pabrik produksi kami sing ing Afrika Selatan duwe lokakarya produksi 8000 meter persegi, 5 lini produksi, lan 300 karyawan, yaiku ing tahap pangembangan cepet, bangunan pabrik, peralatan, personel terus berkembang. Saiki duwe klompok teknisi lan manajemen sing duwe pengalaman. Lini produksi dilengkapi instrumen canggih, kalebu ngrancang lan manufaktur cetakan, cetakan injeksi, cetakan stamping logam lan kapasitas assembling sing komprehensif, kabeh adhedhasar standar pengujian sing dhuwur.

Produk bisa dirancang lan diproduksi miturut kabutuhan pelanggan, wis dibentuk AC, mesin cuci, kulkas, TV, kompor gas lan produk liyane. Produk kasebut elegan, andal lan aman digunakake. KABEH kabeh wis nampa sertifikasi kualitas global kaya 3C, CE, CB, IEC lsp, sing kalebu institusi kalebu UL, TUV, SGS, Intertek, kalebu standar internasional lan item uji coba. .

Production factory
Production factory-2