AM Split ON / OFF COOLING & HEATING A + KELAS

Katrangan singkat:

• Pendinginan lan pemanasan turbo

• Teknologi voltase lebar

• Aku rumangsa

• Kontrol WIFI

• Reresik kanthi otomatis


Detail Produk

Tag Produk

AC AMLIFRICASA bisa mlaku kanthi stabil ing musim panas, lan musim salju sing adhem, kanthi kapabilitas pemanas pendinginan, teknologi lebar jembar frekuensi voltase, dehumidifikasi, mode turu, reresik otomatis, fungsi liyane. Kita setya karo peralatan rumah tangga suwene pirang-pirang taun, kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang.

1W siyaga

Yen ac digunakake 8 jam saben dina, mode siyaga suwene 16 jam. Nalika AC dipateni lan kabeh beban mandheg, daya siyaga kurang saka utawa padha karo 1W, dene tenaga normal 3-5W.

AM Split
AMLIFRICASA C1 Split Air Conditioner-1

Turbo adhem lan dadi panas

Kondisioner hawa mlaku kanthi frekuensi dhuwur, lan mung 30 detik supaya suhu outlet udhara tekan 24,5 °, lan mung 2 menit supaya suhu stopkontak udhara tekan 32,5 °.

Teknologi voltase amba

Teknologi operasi voltase sing amba ngidini kondisioner bisa miwiti lan makarya kanthi normal ing antarane 150V lan 265V, saengga bisa nyegah kerusakan kondisioner hawa amarga voltase ora stabil.

AMLIFRICASA C1 Split Air Conditioner-2
AMLIFRICASA C1 Split Air Conditioner-3

Aku Rasane

Sensor suhu awak internal ing remot kontrol nyetel suhu miturut jarak antarane sampeyan lan unit AC. Cukup pasang remot ing sacedhake kanggo nyetel suhu kanggo pengalaman sing luwih kepenak.

Kontrol WIFI

AC bisa dikontrol kanthi jarak adoh nganggo ponsel lan piranti cerdas, dadi sampeyan bisa kanthi gampang ngaktifake / mateni AC lan nyetel suhu saka kadohan.

AMLIFRICASA C1 Split Air Conditioner-4
AMLIFRICASA C1 Split Air Conditioner-5

Auto resik

Ing mode pendinginan, kipas njero ruangan tundha mlaku, saengga akeh banyu kenthel digawe ing permukaan evaporator kanggo ngresiki evaporator, supaya evaporator kasebut resik lan ora terhalang.

Model

 

 

9000BTU

12000BTU

18000BTU

24000BTU

Pasokan Daya

V / Hz

220-240V / 50Hz

Kapasitas

Adhem

Btu / h

9000

12000

18000

24000

 

Pemanasan

Btu / h

9450

12600

18900

25200

EER

Adhem

W / W

3.43

3.42

3.77

3.48

COP

Pemanasan

W / W

3.85

3.56

3.77

3.48

Dimensi Bersih (W * D * H) 

Unit njero ruangan

mm

800 * 190 * 292

850 * 190 * 292

1042 * 220 * 320

1042 * 220 * 320

Unit ruangan

mm

780 * 245 * 555

780 * 245 * 555

860 * 304 * 395

925 * 365 * 795

Ukuran Kemasan (W * D * H) 

Unit njero ruangan

mm

865 * 265 * 350

910 * 265 * 350

1135 * 305 * 395

1135 * 305 * 395

Unit ruangan

mm

890 * 370 * 630

890 * 370 * 630

1000 * 440 * 820

1060 * 500 * 870


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita