Hubungi Kita

Hubungi tim sales kita

Tim kita seneng mangsuli pitakon babagan penjualan sampeyan. Kirim email menyang

sales@amlifricasa.com utawa isi formulir lan kita bakal bisa hubungi sanalika bisa.

Telpon / Whatsapp: 86-15200340023

Fax: 0086-0769-8589 9901

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 / Setu, Minggu: Tutup

Alamat: RM 28, UNIT A1, 2 / F Fase 1, KAISER ESTATE NO.41 MAN YUE ST HUNGHOM KL

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita