FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan perusahaan pabrik utawa perdagangan?

Kita duwe perusahaan keuangan, Pusat Sourcing & Pemasaran, pusat Riset & Pengembangan ing China, lan pabrik manufaktur peralatan omah ing Afrika Selatan. Sampeyan bisa nemokake rincian ing babagan Prakawis kita.

Suwene wektu sampel sandal? Apa biaya sampel bisa dikembalikan?

Bukti biasane 5-7 dina kerja. Yen pesenan tekan utawa ngluwihi jumlah MOQ, biaya bukti dibalekake. Yen ora entuk jumlah MOQ, sampeyan kudu mbayar biaya bukti.

Sepira jumlah angkutan transportasi conto?

Kargo kasebut gumantung saka bobot lan ukuran kemasan lan tujuan saka kene menyang lokasi sampeyan.

Suwene aku bisa ngarepake conto kasebut?

Sampel bakal siyap dikirim ing 3-5 dina. Sampel bakal dikirim liwat ekspres internasional kayata DHL, UPS, TNT, FEDEX.

Apa bisa duwe Logo utawa jeneng perusahaan supaya dicithak ing produk utawa paket sampeyan?

Mesthi wae Kita ndhukung OEM, Logo sampeyan bisa dicithak ing produk kanthi Hot Stamping, Percetakan, Embossing, Coating UV, Percetakan layar sutra utawa Stiker.

Kepiye cara ngontrol kualitas?

a) kabeh bahan baku dening IQC (Kontrol Kualitas Mlebu) sadurunge ngluncurake kabeh proses menyang proses sawise disaring.

b) ngolah saben tautan ing proses inspeksi patroli IPQC (Input proses proses kontrol).

c) sawise rampung inspeksi lengkap QC sadurunge dikemas menyang proses kemasan sabanjure.

d) OQC sadurunge dikirim kanggo saben sandal kanggo mriksa lengkap.

Kepiye cara aku entuk katalog lan kutipan?

Sampeyan bisa ninggalake informasi lan pitakon ing situs web, utawa ngirim email menyang kothak layang resmi (sampeyan bisa nemokake ing bagean Hubungi Kami), sajrone telung dina, bakal ana staf penjualan profesional kanggo ngirim katalog produk sing relevan liwat email, lan nyaranake produk lan kutipan sing cocog miturut kabutuhan sampeyan.

Apa syarat perdagangan lan pembayaran sing sampeyan tampa?

Babagan istilah perdagangan, kita bisa nampa FOB, CIF, EXW, Pangiriman Ekspres, lan kita bisa nampa jinis pambayaran T / T, L / C, D / P, D / A lan liya-liyane.

Pengin kerja sama kita?