Jaminan Layanan

Produk kanthi kualitas unggul, rega sing cocog, lan varietas lengkap, pangiriman sing tepat wektu lan layanan sing memuaskan kanggo entuk katergantungan mayoritas pangguna. Kita wis nggawe sistem ngatur kualitas integral, layanan pra-adol & janji sawise adol. Iki njamin supaya bisa entuk sing kudu diduweni. Proses layanan, kita ora mung kalebu layanan pelanggan, pra-penjualan layanan penjualan lan layanan purna jual, uga nggambarake pangembangan produk, karya internal lan aspek liyane.

Layanan Pra-sale
Layanan Penjualan
Layanan Sawise Didol
Layanan Pra-sale

a) Tim Penjualan Profesional:

Perusahaan kita duwe tim sales profesional kanggo layanan, anggota tim duwe pengalaman sugih ing bisnis perdagangan asing, lan wis menyang macem-macem negara Afrika lan ngunjungi akeh pelanggan ing negara-negara Afrika. Dheweke duwe pangerten sing apik babagan permintaan pasar lan kabijakan impor lan ekspor saka macem-macem negara Afrika, lan bisa menehi rekomendasi produk sing memenuhi permintaan pasar para pelanggan Afrika lan mbantu dheweke ngrampungake rencana penjualan.

b) Katemtuan Bisnis Kita:

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW, Pengiriman Ekspres

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY

Jinis Bayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / P, D / A,

Pelabuhan paling cedhak: NANSHA

c) Tim Teknis Profesional:

Tim manajemen lan teknis sing maju bakal ngonfirmasi saben syarat paramèter produk kanggo pelanggan sadurunge pesen, supaya entuk dhukungan teknis sing cukup, ngasilake kontrol lan mesthekake wektu pangiriman.

Layanan Penjualan

a) Nganyari

Ngatur kabeh pesenan pelanggan kanthi sistematis, tindak lanjut wektu nyata kanggo saben produksi, pangiriman lan kahanan transportasi pesanan pelanggan. Departemen produksi bakal ngunggahake kemajuan produksi produk menyang sistem kanthi gambar, video lan teks, sing bisa dituduhake karo para pelanggan kapan wae, supaya bisa menehi layanan sing luwih aman lan dijamin kanggo para pelanggan.

b) Pangaturan

Yen pelanggan ngganti tampilan lan paramèter produk sawise nggawe pesanan, tim sales bakal langsung konfirmasi apa kahanan produksi bisa diganti. Tim teknis bakal nggawe rencana kelayakan teknis miturut kebutuhan pelanggan kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan kanthi maksimal lan mbantu pelanggan nindakake sales lokal kanthi lancar.

Layanan Sawise Didol

a) Jaminan

Minangka babar pisan, kita nawakake kabeh mesin kanggo para pelanggan ganti kanggo 1 taun, bagean utama sajrone 3 taun (kayata motor, PCB, lan liya-liyane.), Lan kompresor kanggo garansi 5 taun. Kita nyedhiyakake jaminan sing kuat minangka dhukungan.

b) Suku cadang

Kita janji bakal nyedhiyakake suku cadang gratis 1% kanggo para dealer, bisa diganti langsung yen sawetara bagean produk rusak.

c) Latihan instalasi

Video pelatihan khusus bakal digawe babagan cara nginstal saben produk, kalebu langkah instalasi, pancegahan instalasi, lsp.

d) Nggawe database pelanggan

Siapke file pelanggan, pilih inisiatif kanggo takon marang pelanggan manawa produk kasebut duwe masalah kualitas, utawa yen ana keluhan utawa saran babagan produk kasebut, lan cathet. Adhedhasar umpan balik pelanggan, sinaoni macem-macem kabutuhan saben pelanggan, lan sediakan layanan sing disesuaikan kanggo pelanggan mbesuk.

e) Pabrik lan tim Afrika Selatan

Kita duwe personel produksi profesional lan profesional ing Afrika Selatan. Yen ana kebutuhan, kita bisa menyang wilayah lokal kanggo ngatasi masalah sawise-sales.